Гледай
на живо

Манолев : Ако се притеснявах, нямаше да дойда 

Ангел Петричев разведе новото попълнение из базата на Лудогорец

Манолев : Ако се притеснявах, нямаше да дойда 

Лудогорец представи официално Станислав Манолев, който преди дни се раздели с ЦСКА и избра да облече екипа на шампионите. Преди брифинга на "Лудорец Арена" националът разгледа клубната база в Разград. Лично изпълнителният директор Ангел Петричев го разведе из кампа, на който се подготвят представителният тим, "Б" отбора, както и талантите от школата.
Непосредствено преди двубоя с Ботев (1:1) Станислав Манолев влезе в съблекалнята на Лудогорец и поздрави новите си съотборници. Бившият играч на ПСВ Айндховен ще направи първа тренировка с "орлите" в сряда.
"Трансферът в Лудогорец е крачка напред в моята кариера", каза Манолев.  Изпълнителният директор на шампионите Ангел Петричев му връчи фланелката с №11."В Лудогорец получих по-добри условия. Отборът е с едни гърди пред конкуренцията. Ако се притеснявах, че нямаше да играя, нямаше да дойда тук. Дано номер 11 ми донесе успех и тук, въпреки че не съм суеверен", допълни нацидналът."Добре дошъл на Станислав Манолев. Той е страхотен играч, който може да помогне на Лудогорец с опита си. Пожелавам му успех", каза Ангел Петричев.