София 14 °C София 14°C - предимно облачно Велико Търново 15 °C Велико Търново 15°C - облачно Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - лека мъгла Варна 15 °C Варна 15°C - ясно небе Бургас 12 °C Бургас 12°C - разкъсана облачност

Бащата на Тайсън Фюри: Вариант за него е само Усик

Останалите не ме притесняват, защото те не са наравно с Тайсън. Той дори няма да може да намери мотивация за битки срещу други боксьори.
2 месецаДруги 168 Симеон Кисьов

Бащата на Тайсън Фюри, Джон иска да види битка между сина си и Александър Усик. В последните дни имаше голямо раздвижване в тежка категория. Усик успя да се справи с Антъни Джошуа и му взе титлите в тежка категория.

Фюри от своя страна пак нокаутира Дионтей Уайлдър и сложи точка на трилогията им. Сега е подходящ момент да видим битка за обединяване на поясите в тежка категория, но има един проблем. Джошуа активира клаузата за незабавен реванш с Усик и отново ще трябва да чакаме.

В последните години тези клаузи доста бавят развитието в тежка категория. Главната цел, която е да има безспорен шампион се неглижира. Джон не знае какво следва за Тайсън, но му е дал съвет, който е следният:

"Казах на сина си дори да не си губи времето за други боксьори. Що се отнася до мен, то аз смятам, че Тайсън трябва да поиска бой с Усик. Трябва да бъде срещу Александър и никой друг.

Останалите не ме притесняват, защото те не са наравно с Тайсън. Той дори няма да може да намери мотивация за битки срещу други боксьори."

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!