София 17 °C София 17°C - предимно ясно Велико Търново 14 °C Велико Търново 14°C - облачно Пловдив 19 °C Пловдив 19°C - разкъсана облачност Варна 16 °C Варна 16°C - предимно облачно Бургас 18 °C Бургас 18°C - облачно

Феновете на Каляри посрещнаха топло Нинджата

Както е известно, белгиецът се оказа ненужен в Интер, след като Антонио Конте пое тима през това лято

5 годиниФутбол 2 Телевизия Евроком

Завръщащият се в тима на Каляри халф Раджа Наинголан беше посрещнат изключително радушно от десетки фенове на тима на летището в Сардиния.
Както е известно, белгиецът се оказа ненужен в Интер, след като Антонио Конте  пое тима през това лято. Така Нинджата се завръща в Каляри, където доби известност, защитавайки клубните цветове между 2010 и 2014 година. За отбора на Кирил Десподов той има 137 мача със 7 гола и 6 асистенции преди да се присъедини към Рома, откъдето премина в Интер миналото лято. Най-вероятно сделката между “нерадзурите” и Каляри е за наем на играча.
“Това беше изборът на сърцето ми. Надявам се да вдигна Каляри на крака. Щастлив съм да се върна у дома. Взех решение, за което и донякъде бях принуден, но всичко е наред. Вече имам други приоритети. Сега искам отново да заиграя и покажа на Интер, че допусна грешка, като ме накара да се махна”, заяви Наинголан.