София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

КОЙ И КАК ИЗХВЪРЛИ ЦСКА ЗАД БОРДА

СТАТИЯТА Е НАПИСАНА ОТ ФЕН НА ОТБОРА

9 годиниФенски статии 10 Телевизия Евроком


Кой искаше българският евробоец от не много далечното минало да бъде доведен до абсолютен колапс във всяко едно отношение?
Връщайки лентата назад, в последните няколко месеца отборът бе оставен на самотек или, както се казва, да се носи по течението. Той беше забравен от свои, хулен и подиграван от чужди.
Умишлено или не, носителите на акции /оторизирани от феновете/ направиха така, че ЦСКА да не вземе лиценз. Причината за това е незаявяването на план за разсрочване на дълга към НАП и отказа да се преведат 800 000 лв. за спешни плащания.
Дали точно това не беше плана по който да се метне държавата и кредиторите, пращайки ги "у лево" , с един измислен и необоснован фалит?!?
Някои хора не си бяха направили сметката, че ЦСКА не е обикновен отбор. Това е една фундаментална институция, която отъждествява успеха на родния спорт и в частност футбол по един свой собствен начин.
Успехите през всички тези години в армейските спортни дружества не могат да се задраскат току така.

Даваме за пример съседна Сърбия, чиято футболна централа прати УЕФА по дяволите, когато отказа Евролиценз на "Цървена Звезда". Братята сърби оставиха белградския колос в елита, защото уважават институциите с национално значение. Това обаче не важи за БФС.

Ние в Булгаристан сме по-европейци и изхвърлихме на бунището марката дала на света носителя на Златната Топка и Златен Онз Ицо Стоичков! Да не изреждаме другите, че няма да ни стигне мастилото.


Ето и един въпрос. Не беше ли цялата тази лудница с ЦСКА през последните месеци с цел някои хора по върховете на държавата да си наредят пешките и да се получи схемата- "ни лук ял ,ни лук мирисал"? Тоест няма виновни! Нито Лупи е виновен, нито Титан. "Невинен до доказване на противното"!
Към днешна дата Гриша Ганчев се появява като месия и дано успее да реализира мечтата на половин България, а именно отбор, който да радва с игра. Отбор съставен от 100% български футболисти, отбор който не се страхува от Мура и Зимбру !

На Гриша Ганчев няма да му бъде лесно с наследените от близкото минало дългове. Самият факт ,че ЦСКА с дълговете е жив, е предпоставка за едно доверие към "строителя на къщички", дори и във "В" група!

На влизане в кантората на БФС бизнесменът от с. Микре го каза- "Рушим небостъргачи, за да строим плевни."

Вслушайте се в думите на този човек, господа от изпълкома и вие от министерския съвет, че времето ви изтича и цунамито на недоволството ще ви издуха от удобните ви кресла.

В съседна Румъния ни показаха как става. Прокуратура, ред,законност и виновните в пандиза! Взеха ни Червено знаме, унищожиха Панчарево, Армията прилича на сцена от Джурасик парк! И за цялата тази развалина плащаме наем. О неразумний юроде!

 

Автор: Й. Стоянов

 

ФЕНСКА СТАТИЯ

 

Спортният отдел на НКТВ " Евроком" запазва неутралитет върху мнението на феновете. Очакваме и вашите статии.