София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Милан посочва вратата на Билия

Аржентинецът записа общо 63 мача за "червено-черните", в които вкара 2 гола, но така и не се превърна в основен футболист

4 годиниФутбол 6 Симеон Кисьов

Халфът на Милан Лукас Билия ще трябва да си търси нов клуб след края на сезона. Аржентинецът не е получил предложение за удължаване на договора си и по всичко личи, че ще стане свободен агент. 34-годишният полузащитник загуби конкуренцията за място в състава на Стефано Пиоли и през настоящата кампания има само 7 мача.

Билия пристигна в Италия през 2013 година от Андерлехт и прекара 4 сезона с екипа на Лацио, след което премина в Милан за малко по-малко от 20 млн. евро.

Аржентинецът записа общо 63 мача за "червено-черните", в които вкара 2 гола, но така и не се превърна в основен футболист.

За националния отбор на Аржентина Лукас Билия има 58 мача и 1 гол. В родината си той е играл за Архентинос Хуниорс и Индепендиенте.