Search Suggestions
      събота, 05.10.24
      14.6 C
      София
      19 C
      Пловдив
      16.1 C
      Варна
      Search Suggestions

          ДВИЖЕНИЕТО НА ВЛАКОВЕТЕ В СОФИЯ СЕ НОРМАЛИЗИРА

          Движението на влаковете в района на Централна жп гара София се нормализира. Въпреки усложнената зимна обстановка и ниските температури, трафикът по железопътната мрежа на страната се осъществява нормално, като някои от пътническите композиции се движат с известни закъснения.
          Припомняме, че вчера след обилен снеговалеж много от пътищата в страната бяха блокирани. Днес критично остава положението в някои области в Северозападна България.
          От Български държавни железници съобщиха само за два влака със закъснение. Композициите Плевен – Варна и София -Варна имаха изоставане от графика с около 50 минути. Нека да видим какво е положението през днешния ден.

          Заради лошото време генералният директор на Национална компания „Железопътна инфраструктура“ инж. Милчо Ламбрев разпореди чакалните на всички железопътни гари в страната да бъдат отворени денонощно за пътниците, докато не се стигне до нормализиране на ситуацията.
          Мобилизирана е цялата налична техника, а състоянието на железопътната инфраструктура се следи непрекъснато, за да не се допуска спиране на движението на влаковете, и аварийните екипи на Национална компания „Железопътна инфраструктура са в готовност. Към настоящия момент цялата железопътна инфраструктура е проходима.

           

          - Реклама -
          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Реклама -

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions