петък, 20.09.24
18.8 C
София
21 C
Пловдив
20.3 C
Варна
Search Suggestions

      Манчестър Юнайтед предложи договор на Виктор Валдес

      Манчестър Юнайтед е предложил договор за година и половина на бившия вратар на Барселона Виктор Валдес, съобщава испанският вестник „Мундо депортиво“.

      32-годишният вратар напусна каталунците през лятото, тъй като договорът му с клуба изтече.

      Според изданието стражът ще приеме офертата на Манчестър Юнайтед , където тренира от октомври.

      Световният шампион с Испания беше близо до договор с „Монако“, но получи контузия в коляното, което принуди френският клуб да оттегли предложението си.

      Смята се че другите двама вратари на „червените дяволи“ Бен Амос и Андерс Линдегаард ще напуснат „Олд трафорд“, тъй като не получават шансове за изява.     

       

      Именно настоящият мениджър на “ Манчестър Юнайтед“ Луис ван Гаал започна да налага Валдес в „Барселона“, когато води каталунците в сезон 2002/2003 г.

      През последните седмици стражът е бил подложен на строги медицински тестове от клуба, за да се провери физическото му състояние преди да му бъде предложен договор.

      За 11-те си години престой в „Барселона“ Валдес спечели три пъти Шампионската лига и стана шампион на Испания шест пъти.

      Той е световен (Южна Африка, 2010 г.) и европейски (Полша и Украйна 2012 г.) шампион с Испания, макар да не играеше ключова роля за „Ла Роха“, тъй като беше резерва на Икер Касияс.

                

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ