вторник, 24.09.24
15.8 C
София
20 C
Пловдив
23.9 C
Варна
Search Suggestions

      УКРАСЯВАМЕ ЯЙЦАТА С ТЕХНИКАТА НА ДЕКУПАЖА

      Седмицата преди Великден в столицата се проведоха различни инициативи, свързани с празника. Деца и родители имаха възможност да проявят творческият си дух, творейки нещо красиво като същевременно се забавляват и усвояват интересни техники за декорация на великденски яйца.
      Екипът ни имаше възможност да стане част от една от тях, където в приказно изрисувана занималня за деца приложникът Фиданка Чингова Тодорова, по- позната на децата като Мис Фида, успя да ги научи, що е то декупаж, или техниката да рисуваме без да рисуваме.
      Техниката на декупажа не е нищо ново в декорацията, но приложена по иновативен начин върху декоративни яйца, тя се превръща в любимо занимание за малки и големи, решили да измайсторят нещо оригинално за празника.
      Над 20 деца заедно с техните родители се включиха в творческите инициативи, организирани от ателието. Децата имаха възможност да видят, как с помощта на салфетки и други лесни за намиране подръчни материали, нещо наглед обикновено може да се превърне в истинско изкуство.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ