петък, 20.09.24
15.8 C
София
19 C
Пловдив
20.3 C
Варна
Search Suggestions

      МАЛКАТА АНИ Е ЖИВА?

          Появи се нова версия за убийството на 4-годишната Ани. Разследващите в Гърция смятат, че малкото момиченце може все още да е живо. Версията, по която се работи, е детето да е било продадено от родителите си за органи, а с получените пари двамата са си купили наркотици. Запознати със случая на Ани предполагат, че сделката е била подготвяна в началото на годината, а осъществяването й е било в края на март или началото на април. Разследващите обаче нямат доказателства за нито една от версиите, по които работят, тъй като нямат нито открити части от тялото на момиченцето, нито е заловен някой от участниците.
          Към момента полицията работи по три основни версии. Първата и основната, по която се работи, е детето да е убито от баща си. Той се намира в затвора в Корфу, където е в самостоятелна килия и е наблюдаван 24-часа в денонощието. Припомняме, че бащата Станислав Бакърджиев няколко пъти дава противоречиви показания, но е категоричен, че не е убил дъщеря си, а само е нарязал телцето й, за да прикрие смъртта й. Гръцките власти издирват за разпит приятеля на Станислав Ники, който може да разплете историята с изчезването на малката Ани.
          Майката на момиченцето Димитрина Борисова също е в ареста, но срещу нея няма повдигнато обвинение за убийство. Тя обаче ще бъде подведена под отговорност за лъжесвидетелстване, укриване на информация за смъртта на детето и безотговорно попечителство.
          Втората версия, по която работи полицията, е зад убийството на детето да стои педофилска организация. Властите разполагат с доказателства, че между България и Гърция има действащ канал за трафик на деца с цел продажба на органи. Припомняме, че преди няколко дни в гръцката прокуратура пристигна писмо от анонимен подател, посочващо престъпна организация на педофили, която може би има се крие зад ужасяващото престъпление.
          Последната версия, по която се работи, е че малката Ани може да е станала жертва на сатанински ритуал. Според властите е възможно родителите на детето да са приложили и такава схема, тъй като и двамата са наркомани и се нуждаят от пари за синтетични вещества, а доходите от проституция не стигали.
          Разследващите смятат, че е възможно липсата на финансови средства и наркотици да са накарали родителите да продадат детето си.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ