събота, 28.09.24
26.8 C
София
28 C
Пловдив
24.1 C
Варна
Search Suggestions

      ДОКОГА ЩЕ ЧАКАТ ПЪТУВАЩИТЕ С АВТОБУС 67?

      На 26 юни ви показахме проблемния график на автобус 67, който се движи по линията от „Семинарията“ до квартал „Симеоново“ в интервал от 40 минути. Заехме се с този случай по сигнал, подаден от наши зрители. Молбата им беше да направим опит да се свържем с Център за градска мобилност в столицата, за да получат отговори на въпросите си.

      Направихме опит да се свържем с Центъра, за да направят своя коментар по случая, но от там ни обясниха, че ще получим писмено уведомление за деня и часа на интервюто.
      Към днешна дата все още нито един официален представител на тази институция не се е свързал с нас. Искахме да им зададем следните въпроси:

      • Защо този автобус преминава веднъж на 40 минути?
      • Как се определя този интервал от време?
      • Предвижда ли се промяна на неудобния за гражданите график?

      След излъчването на материала за автобуса, зрители ни сигнализираха, че са направили опит да публикуват нашия репортаж на Фейсбук страницата на Градска мобилност, но след минути записът изчезнал. Това се повторило няколко пъти. Питаме се защо?
      Докога въпросите на гражданите, адресирани до институциите ще бъдат пренебрегвани? И можем ли да сме сигурни за причините, довели до подобно разпокъсано разписание на автобус, водещ до елитен квартал, какъвто е Симеоново, след като никой не ни дава обяснение?

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ