неделя, 29.09.24
18.9 C
София
21 C
Пловдив
19 C
Варна
Search Suggestions

      ЗАЩО СЕ СТРОИ НОВ ПЪТЕН УЧАСТЪК ПРЕЗ СТОЛИЧНА ГРАДИНКА?

      Нов участък през оживен булевард, който да минава през столична градинка – абсурдно, но факт. Ремонтираният булевард „Александър Малинов“ вече е с ново трасе – между разклона за ж.к. „Младост 3“ и полицейската академия.
      Защо обаче се изгражда отсечка, за която никой от Столична община не заговори при дискусиите за рехабилитации на пътищата в София? Причината била, че сегашният участък е тесен и без тротоари, пише в-к „Сега“. Трасето, по което се работи към момента, минава точно до новата станция „Александър Балан“, до която преди два месеца беше изградена градинка. Към днешна дата обаче покрай градинката може да се видят единствено багери, прах, чакъл и разхвърляни плочки. Трябва ли въпросното пътно платно да минава точно оттук?
      Защо е взето такова решение да се изгражда отсечка, за която никой досега не е споменавал, и то точно покрай подобно място за отдих и игра? На този въпрос директорът на общинската фирма „Метрополитен“ отговори, че булевардът ще минава оттам, независимо, че някой е решил да посади малко китки.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ