вторник, 01.10.24
17.3 C
София
21 C
Пловдив
13 C
Варна
Search Suggestions

      БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР СЪБИРА СРЕДСТВА ЗА БОЛНО ДЕТЕ

      Благотворителен базар набира средства за болно момченце, страдащо от тежка форма на епилепсия. Кирил е едва на 6 годишен, но вече е избрал какъв ще бъде, когато порасне. Той мечтае да стане доктор и да помага на болни като него деца. За да се сбъдне мечтата на малкия Кирил е необходимо семейството му да събере сумата от 50 000 лева за лечението му в Париж. В каузата за спасяването на Кирил се включва директорката на „Арт-музей Куклите“ – Жени Костадинова. Деца от цялата страната също участват в кампанията по набиране на средствата да помогнат на момчето, чрез изработване на ангели – пазители от различни материали.

      Освен коледен базар е организиран и благотворителен концерт в подкрепа на болното дете, който ще се проведе на 6 януари от 19:00 часа на връх празника Богоявление в зала 1 на НДК. В него ще участват български популярни изпълнители като Орлин Горанов, Графа, Веселин Маринов, Николина Чакардъкова, ансамбъл Българе, Росица Кирилова, Комиците, Борис Солтарийски и други. Цената на билетите е 20 лева, а всички приходи от концерта ще бъдат дарени за лечението на Кирил в Париж.
      Всеки, който желае да помогне на Кирил може да го направи, като посети концерта или дари средства на специално открита банкова сметка, на името на Боряна – майката на детето.

      IBAN: BG43 UNCR 7000 1520 7969 18
      BIC: UNCRBGSF
      Титуляр: Боряна Ангелова Стоименова

       

       

       

       

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ