сряда, 25.09.24
28.5 C
София
30 C
Пловдив
24 C
Варна
Search Suggestions

      ЗАСТРЕЛЯХА БИЗНЕСМЕНА ВЕСЕЛИН СТОИМЕНОВ В СОФИЯ

      Късно снощи 53-годишния Веселин Стоимен беше убит в София. Убийството е станало около 21:00 часа в комплекс, намиращ се близо до „Симеоновско шосе“. Тялото е намерено пред входа на кооперацията, като се предполага, че жертвата е била проследена и причакана. Не е ясно колко точно са били нападателите, както и с какво точно са пристигнали.

      Мъжът е починал на място с фатален изстрел в главата. На местопрестъплението са намерени седем гилзи. Властите получиха информация за подпален автомобил в „Студентски град“. Рано тази сутрин мястото беше блокирано от полицията. На мястото на престъплението присъстваха и главният секретар на МВР Георги Костов, както и шефът на СДВР Младен Маринов. Никои от тях обаче не пожела да коментира случилото се. Извършителите все още се издирват. Не е ясно и колко точно са били. Предполага се, че са се изтеглили с автомобил, който по-късно е бил изоставен в „Студентски град“. Все още обаче се работи по тази версия.
      Името на Веселин Стоименов се свързва с ъндърграунда от годините на прехода, като той е спряган за един от наследниците на убития Георги Илиев. Предполага се, че именно Стоименов е бил човекът, който е отговарял за заведенията и хотелите на Илиев по Черноморието. Убитият е считан и за ликвидатор на ВИС-2. Тепърва предстои разследващите органи за установят причините за убийството на мъжа.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ