сряда, 25.09.24
28.5 C
София
30 C
Пловдив
24 C
Варна
Search Suggestions

      ЧАКА ЛИ НИ СЪЩАТА СЪДБА КАТО ТАЗИ НА КЬОЛН?

      Кьолн-2 у нас? Ужасът, който изживяха жените в Германия в Новогодишната нощ, може да бъде повторен и тук. От това се страхуват живущите в столичния квартал „Овча купел“. Жени, които минават в близост до Центъра за настаняване на бежанци ежедневно, се оплакват от непрестанни подвиквания и намеци.
      Хората казват, че се притесняват да пускат децата си сами до магазина заради големите групи мигранти, които се събират около блоковете им. Недоволните жители готвят протест в знак на недоволство срещу нежеланите гости от африканските страни и страните от Близкия Изток. Живущите са готови да затворят Околовръстния път в София ако условията в „Овча купел“ не се подобрят, а ситуацията не се нормализира.
      Припомняме, че в немския град Кьолн бяха извършени множество сексуални посегателства и кражби над жени от бежанци или нелегално пребиваващи лица. Според разследващите органи, действията са планирани и добре организирани, а полицията в града не е успяла да се справи с престъпленията заради техния мащаб и неочакваните нападения. Жалбите от жени достигнаха над 500, като те са постъпили и в шведски, швейцарски и финландски градове.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ