сряда, 25.09.24
22.9 C
София
25 C
Пловдив
20.8 C
Варна
Search Suggestions

      ДЕСЕТКИ СА АРЕСТУВАНИ ПРИ МАЩАБНА СПЕЦАКЦИЯ В СТРАНАТА

      През последното денонощие на територията на цялата страна се проведе специализирана полицейска операция. Цел на мащабната спекакция беше установяване на лица от криминалния контингент, обявени за издирване, извършители на криминални престъпления, както и такива, противодействали на нелегална миграция, съобщиха от пресцентъра на МВР.
      В резултат на полицейските действия са проверени 4508 лица и 2455 автомобила. По Закона за МВР в полицейските арести са задържани общо 108 лица. Само в София, Пазарджик и Бургас те са 74, от които един обявен за издирване, други 21-ма – за извършени различни престъпления, а 19 – за различни криминални регистрации.
      Служители от различни структури на МВР са разкрили извършителите на 98 криминални престъпления на територията на Столичната и областни дирекции на МВР – Бургас, Благоевград, Варна, Велико Търново, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Ловеч, Пазарджик, Плевен, Пловдив, Сливен, Стара Загора и Шумен. През изминалото денонощие за издирване са въведени в Автоматизираната информационна система „Издирвателна дейност“, нови 56 души и са снети от отчет 85. 12 души без документи за самоличност са задържани. Образувани са 51 досъдебни и 14 бързи производства. По административно наказание са съставени 367 акта.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ