сряда, 25.09.24
20.3 C
София
19 C
Пловдив
18.3 C
Варна
Search Suggestions

      БОЯН РАСАТЕ – ИСТИНАТА ЗА ТОВА „КОЙ – КОГО НАБИ?“

      Политикът от Български национален съюз Боян Расате разказа за инцидента, за който беше задържан от полицията, в предаването „Делници“ по телевизия Евроком. Расате прекара полицейския участък почти цяло денонощие. Той беше категоричен, че информацията, излязла в медиите, че е набил случаен минувач, изменя тотално истината по станалото. По негови думи той самият е бил нападнат и е ударил човека при самозащита. Расате допълни, че според него минувачът е познато лице и е бил под влияние на алкохол. Той заяви, че се е опитал да избегне конфликта по всякакъв начин, но напрежението е ескалирало заради изказване на гражданина, че тротоарът е негов и националистът не може да върви по него.
      Минувачът, когото Расате познава, е започнал да го бута и е ритнал кучето на политика. Когато националистът е потърсил сметка за действията на гражданина, е получил удар, отправен към лицето му, но попаднал върху ухото му. Според Расате човекът е бил здрав и информацията, че кракът му е бил счупен, е абсолютна лъжа. Той беше категоричен, че МВР не трябва да дава възторжени изявления, че политикът е задържан, тъй като не са имали достатъчни доказателства за вината му. Расате нарече инцидентът „битов“ и отхвърли всички други версии, излязли в медийното пространство.

      Вижте още: ВИДЕОЗАПИС на целия разговор между Боян Расате и водещия на предаването „Делници“ Николай Колев, 14.01.2016 г.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ