вторник, 01.10.24
12.9 C
София
17 C
Пловдив
15.1 C
Варна
Search Suggestions

      ВРЪЧИХА НАГРАДИТЕ ЗА „ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ 2015“

      На официална церемония бяха връчени наградите „Човешки ресурси 2015“. Събитието под патронажа на вицепрезидента на България Маргарита Попова отличи призьори в различни категории, в областта на човешките ресурси.
      Наградите се дават за 12-а поредна година. Събитието се състоя в Централен Софийски дом на архитекта в столицата.
      Носителите на приза са селектирани от жури, което присъжда отличията е различни категории. Сред отличените по време на церемонията бяха няколко директори на социални домове, мениджъри човешки ресурси, мениджър на компания и кметове на общини.
      Сред отличените беше и Милен Великов в категорията „Млад мениджър Човешки ресурси“, който работи в една от най-големите фармацевтични компании.
      Председателят на Българска търговско-промишлена камара Цветан Симеонов връчи една от наградите за мениджър на компания. Симеонов очерта няколко основни принципи за подбор на човешки ресурси в дадена компания.
      Той изрази позиция относно реформите в образованието, които в бъдеще ще се окажат ключови за пазара на труда в България.
      Идеята на събитието е благотворителна и е в подкрепа на домове за социални услуги в страната. На събитието присъстват на само отличените, но и хора които с дейността си са допринесли за икономическото и социално развитие в страната.
      По време на церемонията беше подготвена специална програма за доброто настроение на гостите. Специално участие взеха вокално трио „Сопрано“, „Тенорите“, балет „Веда Джуниър“ и фолклорни танцови ансамбли.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ