вторник, 01.10.24
12.9 C
София
17 C
Пловдив
15.1 C
Варна
Search Suggestions

      ТИРОВЕТЕ СА ВРЕМЕННО ОГРАНИЧЕНИ НА ГКПП „КАПИТАН АНДРЕЕВО“

      Временно е преустановено пропускането на товарни автомобили в двете посоки през Граничен контролно-пропускателен пункт-“Капитан Андреево“ към 8:00 часа сутринта днес, съобщиха от пресцентъра на Главна дирекция „Гранична полиция“.

      Поради интензивните валежи от дъжд нивото на водата в района на пункта е повишено. Това е причина за спиране работата на рентгените.
      Останалите гранични пунктове в страната работят в обичаен режим. Обстановката на територията на страната е усложнена
      В дежурните центрове на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ са подадени десетки съобщения за паднали дървета, наводнени приземни етажи и улици, нарушено е и електрозахранването на места. Червен код за опасно време е обявено за областите Смолян,
      Хасково и Кърджали. Сигнали за наводнения има и на територията на област Кърджали. Пожарникари отводнят приземни етажи на 26 къщи в Момчилград. През нощта са били евакуирани петима души край село Жинзифово. Получени са сигнали за паднали дървета и по пътя за село
      Русалско. Над 40 сигнала за паднали дървета, клони и други предмети има на територията на област Пловдив. Пожарни екипи работят за отстраняването им. Нарушено електрозахранване има в населени места на територията на областите Враца, Кюстендил и Пазарджик.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ