сряда, 25.09.24
20.3 C
София
19 C
Пловдив
18.3 C
Варна
Search Suggestions

      БИЯЧИТЕ НА ЖУРНАЛИСТА СТОЯН ТОНЧЕВ – ОТ ОБЩИНА ПОМОРИЕ?

      Пребитият с бухалки журналист от Поморие Стоян Тончев проговори за нападението над него и причините за това.
      Пред Нова ТВ бившият кандидат за кмет на морския град заяви, че според него, побоят е свързан със сайта му и публикациите в него. По негови думи журналистическите му разследвания са пряко обвързани с нападението.
      Тончев е категоричен, че личният му живот, в който по негови думи „ровят“ разследващите, няма нищо общо. „Според мен няма да бъдат установени извършителите, тъй като полицията търси някакъв любовен триъгълник, разпитвайки ме за интимния ми живот“, заяви още журналистът. Тончев не скри, че има много публикации, които могат да са причина за нападението, като една от тях е тръгналото производство по изтекла от него информация за нагласени конкурси на община Поморие. По думи на журналиста мъжете, които са го нападнали, са обвързани с тези разследвания, но са просто изпълнители на поръчки, идващи от хора от ведомството в морския град. Тончев обаче заяви, че с побой не могат да му затворят устата, а точно обратното – подобни действия сочат, че интересите им са засегнати и застрашени.
      Припомняме, че за побоя над журналиста в събота полицията задържа двама души. Стоян Тончев обаче заяви, че никой от разследващите не му е предоставял снимка за разпознаване на въпросните лица.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ