петък, 27.09.24
12.8 C
София
16 C
Пловдив
18.1 C
Варна
Search Suggestions

      АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ: СТРЕЛЦИТЕ СРЕЩУ МЕН СА ЖЕРТВА НА ПОРЪЧКА

      Седмица след задържането на Роман Логвиненко, който е считан за организатор на атентата срещу Алексей Петров, жертвата на заговор за убийство проговори пред медиите.
      Подсъдимият по делото „Октопод“ заяви, че не познава арестувания за деянието, а останалите трима, които се издирват от Интерпол за съучастие в нападението, не са от значение.

      „Тези, които стреляха с РПГ-то са жертва на поръчителите. Това не е филм, това е реалността, колкото и банално да ви се струва.“ Според него нямало никакво значение кои са извършителите. От думите му се разбра, че МВР имат информация за мотива, но не бивало да се вдига шум, за да се довърши разследването докрай.

      Припомняме, че Алексей Петров стана жертва на атентат на 29 октомври миналата година. Срещу автомобила на бизнесмена беше стреляно с гранатомети. Самият Петров остана невредим. В средата на миналия месец пред нашия екип той заяви, че няма да коментира хода на разследването, но развитие по случая има и ще го разберем в началото на месец февруари. На 3-и февруари от прокуратурата съобщиха, че за атентата срещу подсъдимия по делото „Октопод“ е задържан един украинец, а други трима души се издирват от органите на реда.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ