сряда, 25.09.24
28.5 C
София
30 C
Пловдив
24 C
Варна
Search Suggestions

      Иде дъжд

      През нощта срещу вторник над по-голямата част от страната ще е предимно облачно с валежи от дъжд. Във вторник ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места ще има краткотрайни и временно интензивни валежи от дъжд, придружени с гръмотевици и усилване на вятъра.

      Ще духа слаб до умерен, в Дунавската равнина и по Северното Черноморие временно силен северозападен вятър. Максималните температури ще са между 25 и 30 градуса.

      Над планините ще е облачно и мъгливо. Ще има краткотрайни валежи от дъжд с гръмотевици. Ще духа умерен северозападен вятър, който през деня постепенно ще се ориентира от север. Максималната температура на височина 1200 м ще достигне около 18 градуса, на 2000 м  – около 12 градуса.

      Над Черноморието ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни валежи с гръмотевици и временно усилване на вятъра. Ще духа умерен, по Северното Черноморие временно силен вятър от северозапад. Максималните температури ще са 27-30 градуса. Температурата на морската вода е 23-26 градуса. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ