неделя, 29.09.24
15.2 C
София
17 C
Пловдив
18.1 C
Варна
Search Suggestions

      Прокуратурата в Перник работи по случая с блъснатото дете в Трън

      Главният прокурор Сотир Цацаров възложи на Районната прокуратура в Перник да ръководи разследването за катастрофата с участието на кмета на Трън, съобщиха от държавното обвинение.

      При инцидента, станал през ноември миналата година, тежко пострада 6-годишният Ивайло. Той отивал на училище, тръгнал да пресича една от улиците наблизо и бил пометен от джип, зад волана на който седял кметът Станислав Николов. Детето било настанено в болница със спукан далак и разкъсан черен дроб. Според протоколите в полицията обаче момчето не било блъснато, а само се ударило в автомобила. И така си причинило средна телесна повреда.

      „В хода на разследването до момента са извършени два огледа на местопроизшествието и са разпитани повече от 10-има свидетели. Изготвени са съдебно-медицинска, автотехническа и психологическа експертизи. Категорично е установено, че на пострадалото 6-годишно дете е причинена средна телесна повреда”, съобщават от прокуратурата.

      Делото е докладвано три пъти в Районна прокуратура – Трън и обвинителят е давал допълнителни указания за продължаване на събирането на доказателства. Нареждал провеждане на разпити на свидетели и назначаване на допълнителни експертизи.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ