петък, 27.09.24
12.8 C
София
16 C
Пловдив
18.1 C
Варна
Search Suggestions

      Българи броят по 300 лева за покемони

      Находчиви търговци измислиха как да бъркат в джобовете на зарибените по мобилното приложение за лов на анимационни герои
      Между 50 и 300 лева броят българи, луднали по лова на покемони. Световната истерия по лова на анимационните герои през мобилни телефони веднага бе превърната в печеливша ниша, напипана от хитри търговци. Те продават развити профили в играта и така осигуряват на маниаците по-високи нива и по-ценни анимационни герои, които иначе сами не могат да си хванат.
      Бизнесът набира сила от няколко дни. През сайтовете за обяви ловците на покемони са привлечени да си набавят все по-високи и по-високи нива в приложението Pokemon Go.
      Напредък в ловенето на японските измислени създания в София може да се купи за 50 лева. Сумата осигурява акаунт на 30-то ниво с почти изцяло развити покемони. Продавачът предлага начин за смяна на паролите веднага след покупката и гарантира коректност. В друга столична обява се търгува и акаунт с абсолютно всички покемони. Твърди се, че дори има хванати анимационни същества, достъпни единствено в Америка, Азия и Австралия.
      С маркетингов трик и ухо за новите мании столична таксиметрова компания предлага професионален шофьор, който да разкарва най-верните фенове на играта с добавена реалност Pokemon Go. Оказва се, че те дават мило и драго, за да напреднат в нея.
      Срещу 25 лева таксиметровата компания предлага един час неограничен пробег в рамките на София за до 4 покемон играчи, които ще се възползват от услугите на наетия водач.
      От фирмата твърдят, че са се вдъхновили както от световната практика, така и от зачестилите инциденти, свързани с разсейване, докато играят както пешеходците, така и част от водачите на пътя.
       
      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ