неделя, 29.09.24
15.2 C
София
17 C
Пловдив
18.1 C
Варна
Search Suggestions

      Снимки, цветя и кавги за сбогом

      26–и март е денят в който 43–ото Народно събрание отиде в историята. Председателят на Народното събрание Цецка Цачева официално закри последното пленарно заседание, като удари последния звънец за този мандат. 
      В последния си работен ден депутатите приеха промени в няколко закона, а парламентарните групи направиха оценка на постигнатото от последните две години. 
      След края на заседанието всички депутати от 43-ото Народно събрание спазиха традицията, като си направиха обща снимка за спомен, а лидерът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов поднесе букет на председателя на народното събрание – Цачева с благодарност, за това, че търпеливо е понесла всички недостойни думи на депутатите. 
      От БСП бяха категорични в мнението си, че работата на 43-тото Народно събрание е била провал. От трибуната Корнелия Нинова каза: „В 44-ото Народно събрание ще поставим в центъра на политиката непримирима съпротива срещу кражби, мафия и блага на отбрана класа. Ще има правила, възмездие и справедливост.“
      ГЕРБ прие това като предизборна агитация и Цецка Цачева отвърна с гръмко изказване след речта на Нинова: „Има ли желаещи от други парламентарни групи да открият предизборната кампания?“ 
      От парламентарната партия ГЕРБ се обърнаха към всички вече безработни депутати с призив дебатът, който ще се води на предстоящите избори да бъде конструктивен и всички да допринесът с реални решения за доверието на български граждани към институциите.
      От днес всички 240 депутати са безработни, но никой от тях не си признава дали ще се запише на бюрото по труда, където ще може да взима заплата до над 1500 лв. месечно. 
      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ