събота, 28.09.24
11.8 C
София
15 C
Пловдив
17.1 C
Варна
Search Suggestions

      Бойко Рашков: Трябва промяна, за да може децата утре да живеят по-добре от нас – гласувах за това

      Имаше миналата година на площада в центъра на София едни малки момиченца, които пееха една песен и свиреха с китара. Това, което те пееха, това искам да се случи. Това е символично. Трябва да има промяна, за да може тези деца утре да живеят по-добре от нас. Аз гласувах за това. Това заяви вътрешният министър Бойко Рашков след като упражни правото си на глас. 

      „Няма нарушения от сутринта, изборният процес протича съвсем нормално. Всичко е спокойно засега. Слаба е избирателната активност, но се надявам, че ще се увеличи в хода на изборния процес“, поясни Рашков.

      „Не бих казал, че има вътрешен саботаж в МВР, в отделните области има своите особености. В някои от тях по-слабо се работи от заинтересованите за купен вот. Не могат всички да бъдат на едно и също ниво.“, заяви Бойко Рашков. 

      За имената на 38-те магистрати Рашков уточни, че не е фиксирал датата 9 юли, на която да ги обяви и заяви, че ще изчака Прокуратурата, ако тя покаже, че няма намерения за действия, той посочи, че ще направи нещо в тази връзка. 

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ