понеделник, 23.09.24
7.8 C
София
17 C
Пловдив
17 C
Варна
Search Suggestions

      Николай Марченко: В документите се говори за патогени, но не и за биологическо оръжие (ВИДЕО)

      „В Украйна виждаме ситуация при, която Руската федерация атакува по време на преговори, часове за примирие, тоест се води агресивна война от Руската федерация. Част от тази война са и информационната война“, това заяви журналистът от „БиволЪ“ Николай Марченко, пред „ЕвроДикоФ“ на телевизия „Евроком“.

      „Патогените се споменават в документи от Министерството на здравеопазването на Украйна, а от Зеленски е издадена заповед да се унищожат, но за конкретно биологично оръжие не се споменава“, заяви той.

      Според него става въпрос за документи свързани с унищожаване на вируси, болести, но никъде не се споменава някоя лаборатория да е секретна или да е свързана с Министерството на отбраната на Украйна.

      По думите му почти няма държава по света, в която САЩ да не инвестира в нещо.

      И допълни, цитирайки президентът Зеленски, че много от лабораториите на територията на Украйна са построени още по времето на СССР.

      „Никой не може да предскаже. По-скоро трябва да анализираме това, което се случва. Русия и нейните партньори са подценили украинската армия, която след последните осем години стана една от най-големите в Европа. Смятам, че ЕС и България трябва да са по ангажирани“, каза Марченко.

       

       

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ