сряда, 02.10.24
0.8 C
София
10 C
Пловдив
10.8 C
Варна
Search Suggestions

      Бащата на тормозеното момче от Перник: Това не се случва за първи път

      Видеоклип с насилие над дете с образователни потребности предизвика остра реакция в Перник. Прокуратурата се самосезира и възложи проверка. На клипа се вижда как момиче нанася удари по ученика и му отправя закани.

      Кметът на града се срещна с битото момче и баща му и заяви, че ще бъдат взети мерки. Момичетата от видеото вече са преместени в други училища. Подробности очаквайте по-късно на живо от Перник.

      „Аз бях на работа и ми се обади класната на Илиян. Отидох веднага да го взема и отидохме до съдебна медицина. Подобно нещо не се случва за първи път“, заяви бащата на Илиян Петър Ивайлов.

      Той уточни, че в деянието са участвали три момчета и три момичета, които бащата познава като едно от тях е извършвало подобни действия и преди.

      „Радващото в цялата тази ситуация е, че Илиян учи в много добра среда, неговите съученици са го подкрепили в тази и минали подобни ситуации. Община Перник, в мое лице, и перничани проявяваме нулева толерантност към такъв тип деяния, особено в ситуация с дете със специални потребности. Ще следим изкъсо как тази ситуация ще се развие. Ще се работи с Илиян и с двете момичета. Явно има сериозни проблеми в семействата на тези момичета, след като правят подобни неща“, каза кметът на Перник Станислав Владимиров.

      Двете момичета, които се виждат на видеото вече са преместени в други училища.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ