петък, 27.09.24
12.8 C
София
16 C
Пловдив
18.1 C
Варна
Search Suggestions

      Израелски военни, маскирани като жени и медици, убиха трима палестинци в болница (ВИДЕО)

      Маскирани израелски военни нахлуха тази сутрин в болница в окупирания Западен бряг, убивайки трима палестинци, които израелските сили определиха като терористи и според които използват болницата като база за планиране на терористични атаки. Палестинското министерство на здравеопазването съобщи, че войниците са открили огън в болничните отделения, като призоваха света да защити здравните заведения в Газа.
      Палестинското министерство на здравеопазването съобщи, че израелските сили са открили огън в отделенията на болницата Ибн Сина в град Дженин. Министерството осъди нападението и призова международната общност да окаже натиск върху израелските военни да спрат подобни операции в болниците. Говорител на болницата каза, че не е имало размяна на огън, което показва, че това е целенасочено убийство.
      Израелските военни казаха, че екстремистите използват болницата като скривалище. Твърди се, че един от атакуваните в нападението е прехвърлил оръжия и боеприпаси на други за планирана атака, уж вдъхновена от нападението на Хамас срещу Южен Израел на 7 октомври. Военните не предоставиха доказателства в подкрепа на това твърдение.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ