сряда, 02.10.24
21.2 C
София
23 C
Пловдив
20.1 C
Варна
Search Suggestions

      Лудогорец поведе в класирането в дебюта на Чочев

      Лудогорец победи Берое с 2:0 като гост в Стара Загора в двубой от 22-ия кръг на efbet Лига и поведе в класирането.

      Срещата започна с натиск на разградчани, а в основата на всички опасности в първите минути беше Тодор Неделев. Резултатът бе открит в 24-ата минута от Сон, който стигна до отбита топка и я насочи във вратата за 1:0.

      Десет минути по-късно Руан Крус получи топката пред наказателното поле на Берое и се разписа, но попадението му бе отменено заради засада.

      Домакините стигнаха до първата си голова възможност пет минути преди края на първата част, но Уерик Каетано не успя да преодолее Падт. Минути по-късно и Себастиан Вия стреля към вратата на Лудогорец, но вратарят се справи.

      Втората част стартира с комична проява на вратаря на заралии Родриго Ачинели, който излезе да избие топката извън наказателното си поле, но след рикошет, я спря с ръка.

      След малко повече от час игра Руан Крус удвои резултата със силен удар под гредата от границата на наказателното поле, след като пое отбита топка (2:0).

      Минути по-късно националът Ивайло Чочев се появи като резерва и направи официалния си дебют за разградчани след трансфера от ЦСКА 1948.

      До края двата тима направиха поредица смени, което допълнително накъса играта. В последните минути Берое опита няколко удара към Падт, но не затрудни стража на разградчани.

      Лудогорец поведе в класирането, след като се изравни по точки с Черно море, но има предимство от успех с 3:1 в предишния им мач. Берое е на 10-а позиция с 22 точки, колкото има и 11-ият Славия.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ