сряда, 02.10.24
6.3 C
София
12 C
Пловдив
12 C
Варна
Search Suggestions

      Бенфика и Рейнджърс оставиха развръзката в битката за реванша

      Бенфика и Рейнджърс завършиха при резултат 2:2 на „Ещадио да Луж“ в първия мач от двата тима в 1/8-финалите в Лигата на конференциите. Гостите от Шотландия на два пъти повеждаха чрез Том Лоурънс и Дужон Стърлинг, но домакините на два пъти успяха да възстановят равенството след попадение на Анхел ди Мария и автогол на Конър Голдсън.

      Реваншът на „Айброкс“ между двата тима е на 14 март от 19:45 часа.

      Двубоят започна с натиск от страна на гостите, които поведоха в 7-ата минута. Мохамед Диоманде даде дълго подаване за Том Лоурънс, който не сбърка от близко разстояние и прати топката в долния ляв ъгъл на вратата, за да даде аванс на Рейнджърс.

      Бенфика получи правото да изпълни дузпа в 45-ата минута, след като Джон Сутър игра с ръка в собственото си наказателно поле. Анхел ди Мария се нае с изпълнението и не сбърка от бялата точка.

      Рейнджърс обаче успя отново да поведе в добавеното време на първото полувремето. Фабио Силва комбинира с Дужон Стърлинг, който с удара си от близко разстояние не остави шансове на Анатолий Трубин да отрази.

      Бенфика стигна до равенството, след като в опита си да изчисти топката в 67-ата минута, Конър Голдсън я прати в собствена си мрежа.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ