вторник, 01.10.24
12.9 C
София
17 C
Пловдив
15.1 C
Варна
Search Suggestions

      ПСЖ с грешна стъпка във Франция

      ПСЖ допусна грешна стъпка във френската Лига 1, след като завърши наравно 2:2 с Реймс в двубой от 25-ия кръг. Всички попадения паднаха през първата част. Голямата звезда на парижани Килиан Мбапе остана на резервната скамейка и се появи в игра в 73-ата минута.

      Отборът на Луис Енрике вече е с актив от 56 точки – с 10 пред втория Брест, а Реймс е 9-ти с 35 пункта.

      Реймс откри резултата още в 7-ата минута. Умар Диаките намери Маршал Мунеци, а той на празна врата нямаше как да пропусне.

      10 минути по-късно ПСЖ успя да изравни, след като Юнис Абделхамид си отбеляза автогол.

      В 19-ата минута парижани стигнаха до пълен обрат. Гонсало Рамош бе на точното място в наказателното поле, за да направи резултата 2:1.

      В самия край на първата част гостите стигнаха до равенството. Емануел Агбаду показа хубав поглед върху играта и намери Диаките в пеналтерията, а той с прецизен удар в долния ляв ъгъл не остави шансове на Кейлор Навас.

      В началото на второто полувреме Брадли Баркола се озова на добра позиция в наказателното поле, но изстрелът му бе неточен.

      В 56-ата минута Агбаду бе най-съобразителен в пеналтерията при центриране от корнер. Ударът му обаче премина над напречната греда.

      Осем минути по-късно Канг-Ин Лий направи хубав индивидуален пробив и стреля от наказателното поле, но стражът на гостите се намеси. След това опит на Рамош бе блокиран от защитник на Реймс.

      В 84-ата минута Килиан Мбапе, която се появи на терена 11 минути по-рано, пробва късмета си. Неговото изпълнение бе неточно.

      За ПСЖ предстои двубой с Ница за Купата на Франция.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ