събота, 28.09.24
19.8 C
София
23 C
Пловдив
23.3 C
Варна
Search Suggestions

      Гасперини: Лига Европа ни е приоритет

      Треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини предупреди, че отборът му, който все още се бори на три фронта, мисли само за Лига Европа преди първия мач с Олимпик Марсилия в четвъртък.

      „Това е много важна и престижна цел за двата отбора, които заслужиха да играят този полуфинал. Вярно е, че играем във всички турнири, но сего мислим само за Лига Европа, това е нашият приоритет“, каза италианският специалист на пресконференцията си.

      Аталанта се класира за финала за Купата на Италия, а в първенството е на шесто място, но ще се бори до последно за петата позиция, която осигурява право на участие в групите на Шампионската лига.

      „Този сезон е изключителен. Шампионатът е много изравнен, много труден. Играхме решителни мачове за Купата и в Лига Европа. Толкова срещи са които ни дадоха вяра да играем с увереност в мачовете“, каза още Гасперини.

      „Дали сме фаворити, или не, не е толкова важно. Това, което има значение, е как играеш. Утре ще бъдем по-уверени, защото елиминирахме Ливърпул. Но сега започваме от нулата“, предупреди треньорът на Аталанта.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ