четвъртък, 26.09.24
20.3 C
София
19 C
Пловдив
18.3 C
Варна
Search Suggestions

      Интер не успя да завърши сезона с победа

      Интер приключи шампионския си сезон в Серия А с равенство срещу Верона в 38-ия кръг. Срещата завърши 2:2. Марко Арнаутович отбеляза два гола за Интер, докато Томаш Суслов и Тиджани Нослин бяха точни за домакините. Гол в добавеното време на двубоя на Алексис Санчес пък бе отменен заради засада.

      С точката Интер събра 94 пункта. Верона завърши кампанията на 13-ото място с 38 пункта.

      В 10-ата минута Интер откри резултата. Марко Арнаутович се възползва от грешка на бранител и бе точен с прецизен и мощен удар в десния ъгъл.

      Само 7 минути след това Верона изравни. Томаш Суслов намери Тиджани Нослин, който нямаше как да пропусне от отлична позиция и с удар в долния ляв ъгъл не остави шансове на Емил Аудеро.

      В 37-ата минута домакините стигнаха до пълен обрат. Този път Нослин и Суслов си размениха ролите. Вторият отбеляза след удар от границата на пеналтерията.

      В добавеното време на първата част Интер отговори. Маркюс Тюрам свали топката на Арнаутович с гърди, а той с хубав удар от границата на наказателното поле в десния ъгъл преодоля вратаря на домакините. Попадението бе разглеждано със системата ВАР за евентуална засада в хода на атаката, но все пак голът бе признат.

      През второто полувреме темпото на игра спадна и нямаше много ситуации пред двете врати.

      В 76-ата минута Нослин се опита да отбележи втория си гол в мача. Изстрелът му обаче бе неточен. Минута след това пък удар на Тавсан бе спасен от стража на “нерадзурите”. Малко по-късно отново Нослин бе отказан от Аудеро.

      Шест минути преди края на редовното време на двубоя Интер бе близо до победен гол. Франческо Ачерби стреля, но в последния момент бранител на Верона изчисти топката от голлинията.

      В добавеното време на срещата гол на Алексис Санчес бе отменен след намесата на ВАР заради засада в хода на атаката.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ