четвъртък, 26.09.24
20.3 C
София
19 C
Пловдив
18.3 C
Варна
Search Suggestions

      Победа на „Колежа“ не стигна на Арда, Балтанов се разплака

      Арда победи с 1:0 Ботев (Пловдив) в последна среща от групата, определяща тима, който ще играе бараж срещу ЦСКА за класиране в Лигата на конференциите. Точен беше Тонислав Йорданов в 37-ата минута. Това обаче не стигна на Арда да завърши на така жадуваното седмо място, което зае ЦСКА 1948, който по също време надделя с 2:0 срещу Славия и завърши с 52 точки срещу 51 за тима от Кърджали. 

      Мачът на стадион „Христо Ботев“ нямаше толкова голямо значение за Ботев, който си гарантира място в Лига Европа със спечелването на Купата на България. И тази вечер Душан Керкез даде шанс за изява на няколко младоци. 

      Опитният Лъчезар Балтанов пък изигра последния си мач за първия отбор на Ботев, след като вече стана ясно, че от новия сезон ще е играещ помощник-треньор в дубъла на „канарчетата“. Преди срещата 35-годишният халф получи плакети, а при смяната му в края на двубоя беше бурно аплодиран от всички, включително и от гостите от Кърджали. Любимецът на бултрасите не сдържа сълзите си при излизането от терена.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ