четвъртък, 26.09.24
20.3 C
София
19 C
Пловдив
18.3 C
Варна
Search Suggestions

      Роналдо наниза два гола за финал в Саудитска Арабия

      Кристиано Роналдо вкара два гола при победата на Ал Насър с 4:2 над Ал Итихад в мач от последния кръг на шампионата на Саудитска Арабия. С тази победа Ал Насър събра 82 точки и завърши на второ място, докато Ал Итихад остана пети с 54 точки и през следващия сезон няма да участва в турнирите в Азия.

      Първият гол в мача падна в добавеното време на първото полувреме, когато се разписа Кристиано, а в 69-ата минута 39-годиншият португалец реализира и втори гол, като така оформи головата си сметка на 35 попадения в шампионата и 44 във всички турнири.

      В 79-ата минута Абдулрахман Гареб реализира дузпа за 3:0. Само в рамките на 3 минути Ал Итихад, за който за пореден мач не игра Карим Бензема, върна две попадения чрез Фахра Ал-Шамрани в 89-ата и Фабиньо в 92-ата минути.

      Мешари Фахад Ал Немер обаче оформи крайния резултат 4:2 в 5-ата минута на добавеното време и така предотврати възможността на Ал Итихад да стигне до равенство.

      В друг мач от кръга шампионът Ал Хилал завърши кампанията с успех, след като се наложи с 2:1 в гостуването на Ал Уехда с попадения на Мохамед Кано и Александър Митрович, докато за домакините се разписа Яхя Нажи.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ