сряда, 25.09.24
22.9 C
София
25 C
Пловдив
20.8 C
Варна
Search Suggestions

      Тюрам: Намирам се в най-добрия момент от кариерата си

      Нападателят на Интер Маркюс Тюрам смята, че може да завърши сезон с 20 гола и 20 асистенции в бъдеще. Въпреки това френският национал вярва, че е в най-добрия етап от кариерата си. Той се присъедини към “нерадзурите” със свободен трансфер през миналото лято и спечели титлата в Серия „А“ в първия си сезон за клуба.

      „Много бързо бях приет от феновете на Интер. Да чуеш името си, скандирано от 75 хиляди, е вълнуващо. Когато обичаш това, което правиш, и имаш толкова голяма страст, колкото моята, можеш да го оцениш. Не си поставям ограничения след такъв сезон. Намирам се в най-добрия момент от кариерата си и доказах, че мога да се подобрявам всяка година и тактически, и по отношение на статистиката. Искам да правя разликата в големите мачове, а също и с националния отбор. Стремя се да се превърна в най-добрата си версия. Мисля, че мога да стана един от най-завършените играчи в света. Доказах, че мога да правя страхотни неща и си представям, че мога да завърша сезон с 20 гола и 20 асистенции”, коментира Тюрам пред Le Monde.

      26-годишният играч реализира 15 гола и 14 асистенции в 46 мача за Интер във всички турнири през изминалия сезон. Той бе включен и в състава на Франция за предстоящото Евро 2024.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ