четвъртък, 03.10.24
14.8 C
София
17 C
Пловдив
20.8 C
Варна
Search Suggestions

      Нови масирани израелски удари в сърцето на Бейрут

      Петима души бяха убити при израелска атака снощи срещу център на спасителната служба на „Хизбула“ в сърцето на Бейрут, съобщиха ливанското министерство на здравеопазването и източник, близък до ливанското ислямистко движение, цитирани от Франс прес. Агенцията отбелязва, че това е вторият удар, насочен срещу центъра на ливанската столицата тази седмица.

      „Двама души бяха убити и 11 ранени при израелско нападение, насочено срещу „Башура“, квартал в центъра на столицата, заяви източник, близък до „Хизбула“. Журналисти на АФП в Бейрут чуха експлозия и съобщиха, че някои сгради са се разтресли, преди линейки да се отправят към мястото на взрива. 

      Израелската армия нанесе три удара по южните предградия на Бейрут малко преди полунощ вчера, съобщи източник, близък до ливанската групировка „Хизбула“, като това е третата серия от израелски атаки срещу тази крепост на проиранското ислямистко движение за по-малко от 24 часа.

      Министерството на здравеопазването на Ливан съобщи снощи, че 46 души са били убити и 85 ранени от „израелски вражески удари“ през последните 24 часа в няколко района на страната.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ