Search Suggestions
      събота, 05.10.24
      20.2 C
      София
      20 C
      Пловдив
      24.6 C
      Варна
      Search Suggestions

          Съпругата на Джейхан Ибрямов с разказ за вечерта на ареста

          Единствената връзка между Джейхан с министерство на отбраната би могло да бъде това, че той е член на Комисията по отбрана в Парламента. Друга връзка аз не знам лично да има. Това заяви пред Сашо Диков Биршен Ибрямова, съпруга на арестувания Джейхан Ибрямов. Тя разказа и за вечерта на ареста:

          За предаването на парите знам само от медиите. Когато обискират колата той пътува от Шумен за София. Когато той е пристигнал в София късно следобяд е минал през централата на партията, след което ми се обади, че се прибира към вкъщи. Мина повече от половин час, 40 минути, и аз му се обадих, защото децата го чакаха, за да вечеряме заедно, все пак го нямаше от 5 дни. Не ми отговори на телефона, повече от 4-5 пъти не ми отговори, което не е типично за него.

          „Аз нямах никаква информация какво се случва и изведнъж колеги започнаха да ми звънят, да ми казват „Бирши, какво се случва“, аз не знаех, те като разбират, че не знам, застиват отсреща.“, разказа Ибрямова.

          „Чак в 21 часа вкъщи дойдоха от Комисията за борба с корупцията и казаха, че трябва да направят обиск. Попитах ги дали имат някакви документи, да ми обяснят каква е причината, те казаха, че има момент на неотлжност и поради тази причина нито могат да ми покажат документ, нито могат да изчакат адвокат да дойде – трябва веднага да започне обиска.Аз доколкото знам за неотложност трябва да знаят, че в момента се извършва някакво престъпление, а той дори не е вкъщи. Какво точно престъпление се случва?!“, пита съпругата на Ибрямов.

          „След това ги попитах какво търсят и отговорът беше, че търсят „подкуп в особено големи размери и избирателни списъци“. Направиха обиск в продължение на 3 часа, след което иззеха два мои лични тефтера, нямащи отношение към Джейхан, 10 000 лв. от семейния бюджет и една папка с документи с платежни нареждания и банкови трансфери от сметка на г-н Доган, защото аз съм негово опълномощено лице.“, обясни още Биршен Ибрямова пред Сашо Диков.

          - Реклама -
          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Реклама -

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions