Search Suggestions
      неделя, 06.10.24
      16.2 C
      София
      25 C
      Пловдив
      22.3 C
      Варна
      Search Suggestions

          ПОДРОБНОСТИ: Убийството в Слънчев бряг е от ревност

          Убийство от ревност е мотивът за тежкото криминално престъпление, което стана в петък вечер на крайбрежната алея в Слънчев бряг. 38 годишният Христо Димитров от Ловеч намушква с нож в сърцето 31- годишният Цветомир Якимов от Кюстендил, който почива в линейката на път за болницата в Бургас, предаде кореспондентът на БГНЕС в региона.

          Свидетели разказват, че и убиецът и жертвата са работи на съседни павилиони в курорта, а враждата им за жена е ескалирала през последните дни. Тя също е работила в близост.

          Пред адвокатът си криминално проявения мъж е заявил, че се е страхувал за живота си и затова си е купил нож. Съдът наложи на обвинения за умишленото убийство Христо Димитров най-тежка мярка „задържане под стража. Обвинен е за умишлено убийство, за което законът предвижда от 10 до 20 години затвори. Предстои техническа експертиза на иззетите от района на престъплението записи от камери.

          „Мотивът е любовни отношения с някакво момиче, която прераства в ревност. Момичето е имало приятел първия, вторият също и е бил приятел. Не е умишлено, той е нямал въобще намерение да го убива , а просто да го сплаши“ ,заяви за БГНЕС адвокат Георги Георгиев.

          Прокуратурата поиска най-тежка мярка – задържане под стража. „Извършено е изключително брутално убийство с нож, директно в сърцето. Обвинението е за умишлено убийство, за момента нямаме данни за по- тежка квалификация, но по чл. 115 си е достатъчно тежко „, каза прокурор Ангел Георгиев.

          - Реклама -
          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Реклама -

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions