събота, 28.09.24
11.8 C
София
15 C
Пловдив
17.1 C
Варна
Search Suggestions

      РЕМОНТЪТ НА БУЛ. „ВИТОША“ ИМА НУЖДА ОТ РЕМОНТ

      След като в цяла София кипят ремонти на възлови булеварди и улици, с тях кипи и гражданската загриженост – за техните срокове и за тяхното качество. Организацията „Спаси София“ за пореден път подаде сигнал до медиите относно почти приключилите дейности по бул. „Витоша“.
      Главната пешеходна улица, по която минават хиляди столичани ежедневно, е оградена по почти цялото си протежение, в следствие на рехабилитационните работи. Дали обаче чакането си заслужава?
      Оказва се, че след новопоставени павета, се налага работниците отново да ги лепят, тъй като настилката буквално се е отлепила и няма следа от подобрения по някои участъци на булеварда.

      От фирмата-изпълнител бяха категорични, че всички дефекти по ремонтите ще бъдат отстранени. Защо обаче се налага да бъде ремонтирано нещо току-що направено, остава въпрос, който граждани на София, може би ще продължат да си задават и в тези гарантирани пет години, ако качеството на подобренията не бъде основен приоритет в дейността на служителите и Столична община.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ