сряда, 02.10.24
0.8 C
София
10 C
Пловдив
10.8 C
Варна
Search Suggestions

      Кадриески иска да се лекува в България, недоволен е от лечението в Северна Македония

      Президентът на българското сдружение „Шемето“ Бекир Кадрийски, който беше бит в Струга, иска да продължи лечението си в България, тъй като, както казва, се съмнява, че ще му помогнат в Северна Македония.

      Той коментира, че днес се чувства по-добре, но отбеляза, че в болницата не са правени никакви изследвания, а само са предписани лекарства. По думите му лекарите не се трогнали особено от виковете му за помощ.

      Той се оплаквал от болки в корема и главоболие. В същото време той посочи, че е виждал нападателя си, но не е имал близки отношения с него. Нападателят се е предал на полицията.

      Другият съпредседател на българската асоциация – българинът Живко Чакръкчиев, замина снощи за Струга, за да види своя колега.

      – Днес ще се срещна с полицията, за да разберем какво се прави по случая. Това, което разбирам до момента е, че нападателят наистина се е предал, министърът на вътрешните работи каза по телевизията, че ще бъде разпитан. В същото време познати на нападателя звънят на Кадрийски, пращат хора в дома му, за да го накарат да се срещне с нападателя, да се разберат – обясни Чакръкчиев.

      Той смята, че македонските власти искат да прикрият нещата и че случаят не се третира като престъпление от омраза.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ