неделя, 29.09.24
16.3 C
София
15 C
Пловдив
18.3 C
Варна
Search Suggestions

      ШОКИРАЩИ СМЕТКИ ЗА ВОДА ВЪВ ВИДИНСКО

      Жителите във Видинско – най бедният район в Европа, бяха шокирани с огромни сметки за вода. Извън всякаква логика, водомерите показали, че през зимния период домакинствата използват десет пъти повече вода.

      Жители споделят, че са им написани 400 кубика вода, а някои даже не живеят там. Повечето от тях са зазимили чешмите още през октомври. Шест месеца по-късно са шокирани от голямата разлика в сметките. Хората се оплакват и от отношението на инкасаторите.

      Според жителите на село Винарово проблемът е в течовете, които са възникнали след подмяната на канализацията през ноември. Имало е теч, имало е и въздух, който е нахлувал във водомерите. Всичко това обаче е за сметка на хората, а не за ВИК.
      Инкасаторите в района признават пред скрита камера на Нова телевизия, че това е причината за високите сметки. Признават също, че водомерите могат да дадат грешни показания.
      Село Винарово не е единственото в района с шокиращи сметки за вода. На домакинство в околно село за зимен период са отчетени 4000 кубика вода, като в същото време 3700 кубика е водата на цялото село за година.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ