понеделник, 30.09.24
10.8 C
София
15 C
Пловдив
12.3 C
Варна
Search Suggestions

      „Кажете на Израел, че сме тук“: Как Хамас използва израелски заложници, включително деца (ВИДЕО)

      На петия ден от конфликта Израел-Газа се появи смущаващо видео, което разкрива как Хамас използва израелски заложници, включително деца. Видеото, което Хамас излъчи на живо, изобразява сърцераздирателна сцена, в която въоръжен мъж принуждава семейство да предаде съобщение, докато мъж, кървящ от рана на крака, седи до жена си, държейки младо момиче в скута си. Две други деца седят от двете страни на обезумялата двойка, а хлипащо момиче заглушава риданията й.

      „Говорете с вашата страна, кажете им, че сме тук“, инструктира стрелецът мъжа, който разкрива, че агенти на Хамас присъстват в дома им в кибуца на Нахал Оз, близо до Газа. Гледайки в камерата, раненият разкрива, че е прострелян в крака.

      Оперативен агент на Хамас иска личната карта на мъжа и когато той споменава, че трябва да се изправи, за да я вземе, един от похитителите му помага да стане, разкривайки обилно кървящата рана на крака му.

      Видеото освен това показва как въоръжени мъже принуждават сина на двойката с оръжие да убедят останалите жители в квартала да евакуират домовете си.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ