вторник, 01.10.24
9.4 C
София
14 C
Пловдив
11.1 C
Варна
Search Suggestions

      ФЕРМЕРСКИ ПАЗАР ОТВОРИ ВРАТИ В СТОЛИЦАТА

      Фермерски пазар отвори врати в София. В столичния парк „Заимов“ производители от цялата страна представиха продукциите си, сред които различни видове сладка, вина, сезонни плодове и зеленчуци, както и огромно разнообразие от качествен биологично чист мед, чиито предимства за организма са много.Оказва се най-предпочитан от купувачите е билковият мед, а най- труден за производство и добиване мановият мед, поради спецификата на съставките си.
      Освен традиционните биопродукти гостите и гражданите на столицата имаха възможност да опитат и по- нетрадиционни такива, като индийски храни и билкови сиропи, който все още не са разпространени на пазара. 90 % от съставките, включени в тях обаче са български билки, а само 10 % такива, които не виреят на нашата територия. Търговците са категорични, че интересът към лечението с билки се възражда през последните години, макар че все още е далеч от изместването на масовите медикаменти за лечение.
      Сред посетителите на фермерския пазар беше и кандидатът за кмет на София Йорданка Фандъкова. Тя поздрави производителите за добрата продукция, пожелавайки пазарът на биопродукти да продължава да се развива.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ