вторник, 01.10.24
11.8 C
София
17 C
Пловдив
10.8 C
Варна
Search Suggestions

      ТЕНЧО ТЕНЕВ: АКЦИЯ „ЗИМА“ ЦЕЛИ НАМАЛЯВАНЕ НА КАТАСТРОФИТЕ

      В сравнение с миналата година, броят на жертвите при пътнотранспортни произшествия е нараснал. Жертвите са повече, а катастрофите по-малко, но за сметка на това са по-тежки. Това заяви комисар Тенчо Тенев от пътна полиция София.

      Комисар Тенев заяви, че служителите на пътна полиция ще санкционират водачите, чиито грайфер на гумите на автомобила не отговаря на изискванията за безопасност при зимни условия.
      Относно регистрационните табели на автомобилите, които преди дни не достигаха в столичния КАТ, Тенев заяви че към момента номерата са достатъчно. Той добави още, че дневно през столичната служба на пътна полиция минават около 700 автомобила.
      Комисар Тенев се включи в инициатива, по повод Световния ден за възпоменание на загиналите при катастрофи. На площад „Александър Невски“ бяха паркирани автомобили със специално предназначение- линейка, такси, катафалка, автомобили на полицията, на пътна помощ и на Drink & Drive, с което беше визуализиран призивът “Ти избираш начина. Бъди отговорен на пътя!”.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ