вторник, 01.10.24
12.9 C
София
17 C
Пловдив
15.1 C
Варна
Search Suggestions

      ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА СОФИЯ – 138 ГОДИНИ ПО-КЪСНО

      Лошо! На 4 януари 1878 г. лошите руски окупатори заедно с радикални български терористи и сепаратисти са изгонили законната османска власт от София. Прекъснали са присъствието, мирното съвместно съществуване, елейното, розово, благоуханно управление на вековната Османска империя, спасила и съхранила неблагодарните българи като народ.

      Империя която, ако питате пропагандата на югоизточната комшийка, е дарила култура, наука, образование, инфраструктура, просвета, благоденствие, човешко достойнство и лично богатство на десетки народи на няколко морета и континенти.
      Тази империя на Доброто е заменена (според СМРАД* и министерството на дезобразованието) с мракобесническата империя на Злото, която с коварни помисли за Задунайска губерния взели, та създали органите на властта, на държавата: поща, институции, въоръжили и обучили младата сепаратистка армия, та направили от раята и от територията държава.
      Наглеците на всичкото отгоре изготвили т.н. Търновска конституция, предложили я на младия сепаратистки Парламент и подло препоръчали Александър I Батенберг за княз на – о, ужас, България!
      Пътьом въпросните руските завоеватели оставили костите на хиляди руски окупатори, обути със задължителните миризливи казашки ботуши, както вещае днешната прогресивна атланто-ориентирана либераст-демонократична мисъл, системата на СМРАД и дезобразование.
      Аз обаче, от името на непрогресивните, диви балкански субекти, недемонократични, неполиткоректни, не споделящи либерастките „ценности“ и безценности българи, смятам иначе.
      Въпреки грантомотивирания безумен блясък в очите на (без)родните русофоби, все пак смятам, че каквито и задни (според либерастите) и предни мисли да е имал руския Цар Император Александър II Освободител, в резултат на проведената и платена от него и руския народ 12-та по ред руско-турска война се появява на картата на Европа ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ за пореден път.
      Тоест, надмогвайки злостния вой на евро-ориентираните амерофили, СМРАД и Министерството на дезобразованието, напомням, че тази война за нас е ОСВОБОДИТЕЛНА, а те да си я пишат в техните кондики, както си искат – стратегически дълбока, плитка, колкото там им влезе в продажните кириякстефчовски дирници, според тайните им мераци.
      Нисък поклон и вечна памет на руските войни-освободители, на румънските, финландски войни и на българските опълченци, един от които е бил и моят прадядо Никола.

      ____

      *СМРАД = средства за масова реклама, агитация, и дезинформация. Отличителна черта – работят за външни сили, за наша сметка, но против интереса ни.

      ____

      Автор: Пламен Пасков

       

       

       

       

      _____

      Още от Пламен Пасков в Евроком

       

       

       

       

       

       

       

       

       

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ