сряда, 25.09.24
20.3 C
София
19 C
Пловдив
18.3 C
Варна
Search Suggestions

      ПРЕДИ МЕСЕЦИ СА ОПИТАЛИ И ДА ОТРОВЯТ ЖУРНАЛИСТА СТОЯН ТОНЧЕВ

      Бруталното нападение срещу журналиста Стоян Тончев е втори опит за саморазправа с помориеца в рамките на няколко месеца, съобщи Блиц. Според самия него, в началото на септември неизвестни лица са се опитали да го отровят.
      Журналистът е седнал на пейка пред дома си в хотелски комплекс с чаша вино и цигара около 1 ч. полунощ. След като изпил половината от съдържанието, се прибрал в стаята си. Минута по-късно се върнал и допил останалото. На сутринта Тончев се е събудил в градинката зад пейката с множество травми – сцепнена скула, ожулени колене и няколко рани по гърба. Журналистът разказва, че не е имал никакъв спомен за това какво се е случило.
      Тончев не е подал сигнал в полицията и затова случаят остава неразследван.
      След днешното нападение, журналистът се намира в „Неврохирургията“ на бургаската болница с тежки травми по лицето. Черепът му е буквално смазан. Обяснил е пред лекарите, че са го „налагали“ с палки. Медицински лица следят за влошаване на състоянието му.
      31-годишният Тончев е пребит от двама мъже, които са го причакали пред дома му около 23 часа снощи и са започнали да го удрят с юмруци. Те не спирали да го питат: Докога ще пишеш?
      Тончев беше кандидат за кмет и общински съветник от Партията на зелените в Поморие на последните местни избори. Журналистът стана известен с плаката си, на който позира, пробождайки октопод със самурайски меч. Освен като политик, Тончев е известен и като собственик на сайта „Зад кулисите“.
      Основната версия по случая е отмъщение заради засегнати интереси от професионалната дейност на журналиста.
      Разследващите органи издирват нападателите.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ