сряда, 02.10.24
9.8 C
София
17 C
Пловдив
15.3 C
Варна
Search Suggestions

      ДЕСИСЛАВА РАНГЕЛОВА ОГЛАВИ ФОНДАЦИЯ „ИСКАМ БЕБЕ“

      Фондация „Искам бебе“ от днес официално има ново ръководство. Десислава Рангелова застана на чело на фондацията след 10-годишната всеотдайна работа на Радина Велчева.

      Предаването на ръководната позиция беше наречено „смяна на щафетата“. По време на празника, състоял се в сградата на Националния исторически музей много приятели на фондацията бяха дошли, за да пожелаят на добър час на Радина Велчева и да засвидетелстват отново подкрепата си към нейната наследничка на поста. Една от целите на благотворителната фондация е привличането на млади хора, които да работят в единство с тях за каузата на хиляди семейства в България, да имат бебе. Алекс е представител на младежите във фондацията, която също пое щафетата, като част от екипа.
      Александра участва в кампании за обучение на бъдещи родители, които все още имат известни притеснения или не са съвсем наясно с метода „ин витро“.
      На събитието присъстваха много родители с деца, които са се появили благодарение на подкрепата, оказана им от фондацията. Такава е историята на Соня Павлова, която дълго време не е успявала да си роди наследник, но след продължителни усилия и подкрепа е успяла да се сдобие с малкия Християн, който е почти на 2 годинки.
      Трудна е борбата на семействата с репродуктивни проблеми, особено когато са сами.
      Усмивките на децата и техните родители са това, което кара хората от фондацията да работят все по-отдадено.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ