сряда, 25.09.24
28.5 C
София
30 C
Пловдив
24 C
Варна
Search Suggestions

      Педерастите са културни хора. Сигурен съм, че ще ме разберат от половин дума

      Описах го скоро, но да повторя. Имах пари в картата за едно пътуване в метрото и като я доближих до четеца, на екрана се изписа ПОСЛЕДНО ПЪТУВАНЕ. Класически пример за слабоумие и липса на какъвто и да е усет за езика и живота.

      Няколко години се занимавах с ЧЕЗ, чийто пресцентър редовно публикуваше съобщения, започващи с „На територията на ЧЕЗ…“ Написах им няколко писма, в които им обяснявах, че територията е на България, а ЧЕЗ само работи на нея. Не реагираха. Написах и няколко публични статии.

      След 2-3 години имаше промяна. Вече пишат „На територията, обслужвана от ЧЕЗ“. Така трябва.

      По същия начин и една банка, не искам да ѝ казвам името. Имаше автомат за номера на реда на обслужване. Пускаше бележки, на които пишеше „вие сте номер…“ Не. Не съм номер. Човек съм.

      И на банката писах – частно и публично. Тя също се поправи, но още има такива.

      Мога да дам много такива примери. Събирам си ги. Примери за липса на каквото и да е усещане за мяра, на представа за човешко и национално достойнство, за нормалност.

      Сега и българските педерасти, по народному – педераси, международно коректно – гейове. Парадът им в София съвпада със Задушница, както се сети ден преди негово милиционерско Светейшество. От няколко дни доста хора пишем, че гейовете – чест,  слава и уважение – могат да си харесат коя да е друга дата от календара. Сега и Синодът го казва. За което трябва да му речем браво.

      Браво, ваши милиционерски преосвещенства.

      Има два три-дни в годината, в които веселието и показната жизнерадост са неуместни. Задушниците, Разпети петък… Не са много.

      Хубаво е гейовете, сред които имам и не малко приятели и знам, че има и процентно толкова свестни хора, колкото има и сред останалите хора, да помислят, че този ден е ден на скръб за мъртвите и не е ден за празненства.

      Педерастите са културни хора. Сигурен съм, че ще ме разберат от половин дума.

       

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ