понеделник, 30.09.24
13.8 C
София
19 C
Пловдив
13.3 C
Варна
Search Suggestions

      Десподов избухна за зрелище в Атина, върна ПАОК на върха

      ПАОК спечели дербито с Панатинайкос с 3:2 в двубой от втория кръг на шампионския поток в гръцкото първенство.

      Още във втората минута Кирил Десподов откри резултата, след като беше намерен с центриране по земя. Българинът засече подаването с едно докосване и заби топката право в ъгъла. Българинът престоя на терена до 61-ата минута, когато бе заменен от Андрия Живкович.

      След половин час игра Бернард изравни резултата с хубав удар от въздуха, но осем минути по-късно Брандън Томас отново даде аванс на „гробарите“.

      В заключителните минути Себастиан Паласиос от Панатинайкос беше изгонен за умишлена игра с ръка в наказателното поле. Дузпата в 90-ата минута изпълни Стефан Шваб, който не трепна и успя да се разпише.

      В третата минута от добавеното време Бернард върна още един гол, но за повече нямаше време и ПАОК записа победа в дербито.

      Последната среща в първенството между тези съперници завърши 2:1 в полза на „гробарите“, а тогава отново Десподов беше герой, като вкара и двата гола за своя тим.

      С победата „черно-белите“ събраха 63 точки и вече са лидери, но вторият АЕК е с мач по-малко. „Детелините“ пък остават трети с 59 пункта.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ